ZZP begeleiding

Zzp-begeleiding houdt in dat wij bemiddelen tussen jou als zzp’er (zelfstandige zonder personeel) en onze en eigen opdrachtgevers. Wij koppelen opdrachtgevers die graag gebruik willen maken van de diensten van jou als zzp’er aan zzp’ers die beschikken over de juiste vaardigheden, passend bij de opdracht.

Wij hebben altijd een ruim aanbod van zzp-opdrachten in het hele land. We beschikken over een groot netwerk van bedrijven die graag zzp’ers inschakelen. Wanneer wij voor jou bemiddelen, gaan we op zoek naar opdrachten die aansluiten bij jouw vaardigheden en wensen, hiervoor vragen wij een bemiddelingsfee. Ook kunnen we jou bij het verzorgen en aanvragen van de juiste papieren begeleiden, ook tegen een vergoeding. Als je dat wil kunnen wij zelf in de voorfinanciering van je facturen een rol spelen, kortom we nemen je alle zorgen uit de handen.

Ook op het gebied van ZZP bemiddeling zijn wij actief in de volgende vakgebieden: bouw, financieel, secretarieel, administratief, logistiek, ICT, commercieel, marketing, HR en techniek.

8
Vacatures
18
Sollicitaties