Uitzenden

Als uitzendkracht van Avanti ga je op flexibele basis aan de slag voor een van onze klanten. Als een bedrijf extra of aanvullend personeel nodig heeft, valt de keuze vaak op uitzendkrachten. In de praktijk komt het veel voor dat je begint op uitzendbasis en vervolgens in vaste dienst komt.

Wij plaatsen je natuurlijk niet zomaar. Wij kijken altijd of er een goede match is tussen jou en onze opdrachtgever. We zorgen er dan ook voor dat je een functie krijgt die goed aansluit bij je wensen, ambities en kwaliteiten. Je weet precies waar je aan toe bent en we betalen je wekelijks uit, daar mag je op rekenen!

Wij hebben altijd allerlei leuke vacatures in allerlei vakgebieden, zowel parttime als fulltime. Op onze website vind je ze allemaal. Dankzij handige filters vind je gemakkelijk de vacatures die bij jou passen. Zit er iets tussen voor jou? Solliciteer dan meteen bij ons en wij nemen contact met je op, zodat jij snel aan de slag kunt.

Wij zijn onder andere actief in de volgende vakgebieden: bouw, financieel, secretarieel, administratief, logistiek, ICT, commercieel, marketing, HR en techniek.

11
Vacatures
44
Sollicitaties