Detacheren

Als je wordt gedetacheerd, kom je in dienst van Avanti Uitzendbureau B.V. Als wij werk voor je hebben plaatsen wij je bij een inlener die werkzaam is in jouw vakgebied. Het gaat vaak om projecten en werkzaamheden met een duur van enkele maanden tot een aantal jaar. Vooraf maken we duidelijke afspraken met je. Zo spreken we af hoelang de opdracht gaat duren, hoe veel dagen je werkt en welke vergoeding je krijgt. Kortom, we geven je overzicht en zoveel mogelijk zekerheid. Uiteraard wordt dit netjes in een overeenkomst gezet voor je.

Wij hebben altijd veel contacten met bedrijven en opdrachtgevers die zoeken naar specialisten die ze op detacheringsbasis kunnen inhuren, daarbij is vast ook een opdrachtgever die op zoek is naar jou.

Ben je specialist binnen jouw vakgebied en wil je gedetacheerd worden via Avanti? Dat kan natuurlijk ook, neem in dat geval gerust contact met ons op, wij gaan dan speciaal voor jou op zoek.

Wij zijn onder andere actief in de volgende vakgebieden: bouw, financieel, secretarieel, administratief, logistiek, ICT, commercieel, marketing, HR en techniek.

11
Vacatures
44
Sollicitaties